Vil du være Body SDS’er

I så fald kan jeg varmt anbefale uddannelsen, som du kan tilmelde dig her.

Går du med en drøm om at blive Body SDS-behandler?

Eller er det måske bare en spirende ide, der skal have tid til at udvikle sig?

I så fald kan jeg varmt anbefale uddannelsen og alt det der følger med! Jeg har lavet en lille video, hvor jeg fortæller min historie om vejen fra stresset lærer uden rigtig glæde og passion i arbejdslivet til Body SDS behandler med både glæde, fleksibilitet og faktisk også en fin indtægt.

Du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du er nysgerrig på min historie eller andre detaljer om uddannelsen.

Nedenfor kan du melde dig til uddannelsen, som jeg med stolthed kan sige, at jeg har været med til at uddanne undervisere til.

HELD OG LYKKE OG IKKE MINDST GOD FORNØJELSE, HVIS DU VÆLGER AT KASTE DIG UD I EN REJSE FYLDT MED PERSONLIG UDVIKLING, KONTAKT, NÆRVÆR OG EFFEKTIVT HÅNDVÆRK!

Tilmeld dig her