For virksomheder

Få Body SDS behandling på din virksomhed til glæde og gavn for både medarbejdere og virksomhed

Der er mange gode grunde til at investere i at få en dygtig autoriseret Body sds behandler til at komme fast på din arbejdsplads.
Nedenfor kan du se nogle af de mest oplagte fordele, og så kan du selvfølgelig kontakte os her (link), og du kan se det i billeder, hvordan det typisk foregår, ved at klikke på videoen her på siden.

For virksomheden er der blandt andet følgende fordele:

 • Færre fysiske gener hos medarbejderne giver færre sygedage og mere overskud til at præstere.
 • Når vi fanger stress i opløbet, kan sygemeldinger ofte undgås
 • Behandler vi mennesker, der er gået ned med stress, kan vi oftest forkorte stressperioden.
 • Body SDS fokus på det hele mennesker og de følelsesmæssige baggrunde for fysiske skavanker og mistrivsel, kan hjælpe med at skabe balance i både arbejds- og privatliv, og skabe forandringer, der varer ved.

For medarbejderen er der blandt andet følgende fordele:

 • Det skal være nemt at gøre noget ved sine gener, ellers får mange ikke gjort noget ved det! Ved at have en Body SDS’er til stede på arbejdspladsen fjernes denne barriere.
 • Det skaber glæde, ro og overskud at få Body SDS behandling.
 • Ved at vi kommer til jer, er det let at booke, let at få tider og transporttiden er væk.
 • Vi tilbyder i behandlingerne fysiske øvelser og sparring indenfor kost, træning, meditation og vejrtrækning til dem der har brug for det og lyst til det.
 • Overvej at der kan være mulighed for medarbejdere med akutte behov at booke tider i klinikken for at gøre forløb mest optimale – til glæde for både virksomhed og medarbejder.

Body sds virksomhedsbehandling

Her kan du se en kort video, hvor du bliver klogere på hvor lidt det kræver for virksomheden at få en Body SDS’er på fast besøg.

Kort om behandlingen

 • Behandlingerne har en varighed på 55 min
 • Vi behandler mere end vi forkæler! Det betyder at vi ønsker at rykke ved problemerne og løse dem med udgangspunkt i den enkeltes personlige årsager.
 • MEN vi kan godt være blide, når det er behovet/ønsket! Det er nemlig medarbejderens behandling, ikke behandlerens!
 • I det hele taget gør vi meget ud af individuelle behov

Er du nysgerrig på hvordan en Body SDS behandling foregår kan du se det her i både tekst og video:

Læs mere her

Vil du vide mere om det rent praktiske kan du læse mere her:

 • I skal have et rum på mindst 12 m2, der kan lukkes af.
 • I skal have en briks, der er egnet til Body SDS. Den er vi meget gerne behjælpelige med at købe. Regn med en udgift på ca. 3.000 kr.
 • I skal have lagener og engangsservietter til hovedstøtte. Også dette kan vi hjælpe med at indkøbe.
 • Booking til behandlingerne kan enten foregå via jeres eget kalendersystem eller foregå via vores bookingsystem. Ved at bruge jeres eget får I bedre overblik over hvem der benytter tilbuddet og kan nemmere besætte afbudstider. Ved at bruge vores sparer I tiden til at administrere det.
 • Al betaling foregår mellem virksomheden og Mind Your Body. Vi anbefaler at virksomheden betaler behandlingerne for medarbejderne, da det vil gøre at flere vil benytte sig af tilbuddet. Vælger I at der skal være en brugerbetaling, vil det være virksomheden, der skal administrere det.

Kontakt os her for at høre nærmere. 

Andre virksomheder udtaler:

“Abakion tilbyder som it-konsulenthus massage og behandlinger til alle sine medarbejdere. I den forbindelse indgik vi samarbejde med Mind Your Body og Toke Hougaard som Body-SDS behandler januar 2016 og har ham stadig. Som terapeut tilbyder Toke behandlinger, der går mere grundlæggende til værks end den typiske massage. Toke behandler både stress, arbejdsskader og sportsskader som dårlig knæ, dårlig ryg, hold i nakken, spændingshovedpiner, muskelsmerter m.m. Toke er ikke bare en dedikeret og dygtig fysisk behandler, han er som person umiddelbart tillidsvækkende, venlig og empatisk. Det er kvaliteter, der er nødvendige for en behandler for at skabe den tillid og gode atmosfære, der gør at man som medarbejder har lyst til at få behandlinger.

Vi  giver Toke vores varmeste anbefaling som Body SDS terapeut (men kun hvis det betyder, at han stadig har tid til os)… !”

LARS GOTTLIEB, GOTT-IT APS, SEPTEMBER 2016

“Siden sommeren 2015 har vi ugentligt haft besøg af Mind Your Body og Toke Hougaard til Body SDS behandling af de ansatte. Med en arbejdsdag foran en computer kommer der let skavanker i bl.a. skuldre og nakke, men disse gener er effektivt blevet holdt nede af Tokes behandlinger. I tillæg til dette har vi også brugt Toke til at drøfte emner som kost, træning og mere personlige emner.

Det har bl.a. betydet at vi har været på afgiftningskure, med vægttab og mentalt overskud som resultat. Alt i alt er jeg meget glad for samarbejdet med Toke, og jeg kan varmt anbefale Toke til andre, der ønsker at ”rykke sig” og få fokus på en velfungerende krop.”