Grundtræning

Body SDS grundtræning er et unikt træningssystem

Vi er pt. uden en træningssal til vores Body SDS grundtræning, men regner med at starte hold op i 2024. Vi vil opdatere siden her samt kommunikere ud på mail og Facebook, så snart der er nyt!

Et unikt træningssystem

Body SDS grundtræning er et unikt træningssystem, der arbejder hele kroppen igennem med det formål at styrke og smidiggøre alle led og muskler. Når du dyrker Body SDS træning, vil du opleve en bedret koordinationsevne, øget kropsbevidsthed, mere ro i kroppen, større smidighed og ikke mindst vil du få mindsket gener og smerter i bevægeapparatet.

Træningen kan med stort udbytte dyrkes både uafhængigt af og i samspil med Body SDS behandlinger.

Træningen består af 3 dele: “de 7 faser”, der arbejder dybt ind alle kroppens ledgrupper, “de legende øvelser”, der bedrer kroppens grundlæggende koordinationsevne og endelig “US-øvelserne”, der forbedrer kroppens smidighed, der hvor den er begrænset og skaber nærvær.

Et par hurtige facts om grundtræningen

  • En Body SDS grundtræning tager mellem 105 og 120 minutter
  • Du træner i bare tæer og i fleksibelt træningstøj
  • Body SDS træningen vil udfordre dig på dine kropslige begrænsninger
  • Body SDS træningen har et stort fokus på åndedrættet
  • Body SDS træningen arbejder både med led og muskler og både med styrke, smidighed og retstilling

Passion og gode erfaringer med Body SDS grundtræning

Træning og bevægelse har altid fyldt meget i mit liv. Jeg nyder at træne selv og at formidle glæden ved bevægelse til andre. Denne passion for kroppens muligheder har jeg med mig, når jeg behandler, og ikke mindst når jeg underviser i Body SDS grundtræning.

Gennem de sidste 3 år har jeg hyppigt trænet Body SDS grundtræning og har mærket, hvordan det har gjort en enorm forskel for min krop og mindsket mine begrænsninger. For mit eget vedkommende har det primært været lyskerne og hofterne, som er gået fra at være fuldstændig låste og fra at give mig gener i det daglige og i min træning, til nu er være fleksible og velfungerende. For andre udøvere er det helt andre problematikker og begrænsninger, som træningen åbner op for: rygproblemer, dårlige knæ, låste skuldre mm. Nedenfor kan du læse nogle personlige beretninger, om hvad træningen kan gøre.

Hold øje med min hjemmeside og min facebookside for nærmere info: mindyourbody på Facebook

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål!

Træningstid

Opdateres så snart der er nyt.

Det siger vores kunder