Profil

Mød Toke og Ludvig her

Om Ludvig Justesen

Mit navn er Ludvig Justesen. Jeg er Body-SDS behandler, færdiguddannet i september 2016 og har lige siden praktiseret og udviklet mine behandlinger i tæt kontakt med mine klienter.

Dialogen er vigtigt for mig, så vi sammen får afstemt dine behov inden behandlingen og undervejs får tilpasset behandlingens fokus.

Det er afgørende for mig, at du føler dig i trygge og gode hænder hele vejen igennem.

Body-SDS er for mig en særlig måde at forene det fysiske, psykiske og mentale, så behandlingernes effekt kan mærkes i flere dage efter behandlingen er afsluttet.

Jeg glæder mig til at tage imod dig i klinikken.

Kontakt mig på 22 47 77 29

Om Toke Hougaard

Mennesker har altid været centrum for mit virke! I mit job som lærer gennem 9 år samt i mine 16 år som badmintontræner, har jeg gjort mig mange erfaringer med både kroppens mentale, fysiske og psykiske del, og ikke mindst sammenhængen mellem disse. Som Body-SDS terapeut nyder jeg muligheden for at arbejde videre med og udvikle disse kompetencer.

Træning og bevægelse har altid fyldt meget i mit liv, og jeg både nyder at træne selv, og at formidle glæden ved bevægelse til andre. Denne passion for kroppens muligheder har jeg med mig, når jeg behandler.

På privatfronten er jeg er gift og har to drenge.

Jeg har stor tiltro til, at jeg kan hjælpe rigtig mange mennesker af med deres smerter og gener – kontakt mig så vi kan snakke om, hvordan jeg kan hjælpe dig!

Læs her om mine Body-SDS behandlinger og træningsforløb og min vej til at blive Body SDS behandler.

For dig som klient kan det være trygt at vide hvilke rammer og normer, du møder i behandlingen. Her kan du se det værdisæt vi arbejder efter hos Mind Your Body.