Mød Toke, Christian og Solveig her

Om Toke Hougaard

Mennesker har altid været centrum for mit virke! I mit job som lærer gennem 9 år samt i mine 16 år som badmintontræner, har jeg gjort mig mange erfaringer med både kroppens mentale, fysiske og psykiske del, og ikke mindst sammenhængen mellem disse. Som Body-SDS terapeut nyder jeg muligheden for at arbejde videre med og udvikle disse kompetencer.

Træning og bevægelse har altid fyldt meget i mit liv, og jeg både nyder at træne selv, og at formidle glæden ved bevægelse til andre. Denne passion for kroppens muligheder har jeg med mig, når jeg behandler.

På privatfronten er jeg er gift og har to drenge.

Jeg har stor tiltro til, at jeg kan hjælpe rigtig mange mennesker af med deres smerter og gener – kontakt mig så vi kan snakke om, hvordan jeg kan hjælpe dig!

Læs her om mine Body-SDS behandlinger og træningsforløb og min vej til at blive Body SDS behandler.

For dig som klient kan det være trygt at vide hvilke rammer og normer, du møder i behandlingen. Her kan du se det værdisæt vi arbejder efter hos Mind Your Body.

Om Christian Thelin

Jeg afsluttede Body SDS uddannelsen i 2020, efter et par års tilløb og 3 års spændende studier. For mig har det været livsændrende. Først og fremmest for forståelsen af sammenhæng i mellem krop og hoved, men allervigtigst har det været at arbejde med mig selv. Uden det var jeg nemlig ikke blevet den (i al beskedenhed dygtige) terapeut, jeg er i dag.

Jeg tror nemlig på, at vi som terapeuter, selv skal have arbejdet med os selv, før vi kan arbejde med andre. Body SDS er så meget mere end massage teknikker.

Tillid og tryghed er nøgleord for mig. Derfor er det også vigtigt for mig, at vi har en god dialog og at vi sammen afstemmer forventningerne til behandlingen.

Jeg er 53 år gammel, er far til to voksne piger, og bor til dagligt på Amager med min kæreste.

Jeg glæder mig meget til at tage i mod dig i klinikken.

Du kan kontakte mig på 5356 0299.

Om Solveig Lundtofte

Jeg er uddannet Body SDS kropsterapeut august 2023. Jeg startede allerede med at behandle under uddannelsen med elevbehandlinger i januar 2022, og har derigennem opbygget en erfaring og en indsigt i Body SDS behandlinger og i mig selv som behandler.

For mig er det vigtigste det rum af ro, nærvær og tillid, jeg sammen med klienten kan opbygge. For når vores nervesystem kommer i ro, så begynder kroppen at arbejde med og healer sig selv – både fysisk og psykisk. Jeg har selv oplevet på min egen krop, hvor meget forandring Body SDS kan gøre. Jeg har lidt af panikangst og agorafobi hele mit liv og har altid været totalt anspændt i kroppen og med et nervesystem i konstant alarmberedskab.

Jeg har prøvet mange former for behandling for angst igennem mit liv. Men det var først, da jeg fik en Body SDS behandling, at min krop begyndte at kunne give slip og jeg oplevede en dyb indre ro. Jeg begyndte at leve, i steder for kun at overleve.

Privat bor jeg alene, og har en voksen udeboende datter. Mit speciale er inde for behandling af angst og stress, men jeg behandler også alle andre fysiske og psykiske udfordringer og problematikker.

Jeg glæder mig til at møde dig.