Body SDS øvelser

Her på siden kan du finde dokumenter og videoer med øvelser

Dokumenter og videoer med øvelser

Her finder du øvelser, som du kan lave derhjemme. Øvelserne kan med fordel bruges i samspil med behandling, men kan sagtens stå alene. Nogle af øvelserne kræver en foamroller. Disse kan købes i de fleste sportsbutikker, eller du kan købe i min klinik i to størrelser i en god kvalitet.

Jeg håber du får glæde af øvelserne. Har du forslag til andre øvelser/videoer, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Biblioteket

I klinikken samler vi al den spændende litteratur vi læser om krop, sind, psyke og andre relaterede emner. Det gør vi for at du også kan få glæde af det. Det er mildt sagt temmelig vanskeligt at formidle al den ekspertviden vi læser om videre under behandlingerne – det bliver højst til et oprids, nogle gode råd eller en nysgerrighed. Men hvis du typen der kan lide at læse om tingene, kan vi tilbyde at du selv kan få alle de kloge ord med hjem i form af vores bøger. På den måde får bøgerne nyt liv og gør det de er skabt til: Formidler nogle vigtige og relevante budskaber for dig og din balance og velbefindende.

Vi har mange af de nyeste bøger om både forskningen og praktiske tilgange indenfor åndedræt, mindfullness, kost, søvn, motion mm. Og du kan låne bøgerne lige indtil du har læst dem færdig!

Kosttilskud og produkter

I klinikken har vi også nogle kosttilskud og produkter, som du kan købe når det er relevant for din proces mod bedre balance. Det er vitaminer, mineraler, mælkesyrebakterier og andre kosttilskud samt foamrollere og massagebolde, som du kan lave øvelser med hjemme. Vi har også den populære Body Meal, som er en super sund og nærende måltidserstatning til dig, der gerne vil have et boost af næringsstoffer eller som vil lave en hel eller delvis faste.

Skulderøvelser

Skulderøvelser til dig, der har spændte, ømme eller stive skuldre. Øvelserne er gode til dig der har meget stillesiddende arbejde eller har gener som følge af skulderskader eller kravebensskader.

Nakkeøvelser

Nakkeøvelser til dig, der har smerter eller låsninger i nakken. En låst nakke kan give gener i skuldre, arme mm, så øvelserne kan således have gode effekter på skavanker andre steder end lokalt i nakken.

Scolioseøvelser – Foamroller

Øvelser er også utrolig effektive til dig, der vil have en smidigere og mindre generende ryg. Øvelserne påvirker rygsøjle og brystkasse og kan bruges af alle, der ønsker at arbejde med deres ryg.

Scolioseøvelser – Stol

Øvelsen smidiggør ryggen og øger bevægeligheden. Øvelserne er en fortsættelse af foamrollerøvelserne, men kan sagtens stå alene. Øvelserne kan bruges til alle der ønsker at arbejde med ryggen.

Hofteøvelser

Stive hofter kan give lændeproblemer, knæproblemer og skulderproblemer. Peger dine fødder udad når du går og står, kan det være et fingerpeg om at du kan have glæde af disse øvelser.

Fodøvelser

Velfungerende muskler og led i fødderne er en vigtig forudsætning for at kroppen ikke kompenserer uhensigtsmæssigt i andre ledgrupper, og er samtidig en del af vores fjedremekanisme. Øvelserne er således vigtige for kroppens balance og retstilling.